برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان مقایسه ی آرایش جنسیتی بدون سلسله مراتب، به سوی یک جامعه شناسی جنسیت غیرهژمون
17 اردیبهشت 1397

همزمان با برگزاری نخستین همایش ملی مسایل اجتماعی زنان، پروفسور اریک مسه، استاد جامعه شناسی دانشکده ی جامعه شناسی دانشگاه علوم اجتماعی بوردو فرانسه و متخصص در حوزه ی جنسیت، توسط آقای دکتر کرمی دانشیار گروه مطالعات زنان دانشکده علوم اجتماعی علامه و دبیر این همایش،  برای برگزاری یک کارگاه آموزشی در تاریخ دهم اردیبهشت 1397 دعوت شدند. این کارآگاه آموزشی که به زبان انگلیسی همراه با ترجمه ی همزمان برگزار شد، اریک مسه با مروری بر نظریه های جنسیت، با تاکید بر نظریه های انتقادی پسااستعماری به ویژه در حوزه ی جنسیت، به معرفی پروژه ی پژوهشی خود با عنوان «مقایسه ی آرایش جنسیتی بدون سلسله مراتب، به سوی یک جامعه شناسی جنسیت غیرهژمون» پرداخت. پاورپوینت این کارآگاه آموزشی با اجازه ی ایشان بر روی سامانه ی همایش قرار می گیرد.

فایل پاورپوینت ارائه شده